Как се определя рейтинга на отбора /
#1 Removed user 19.09.2014 10:24
Blue stars
37 Posts

Искам да ВИ попитам по-опитните и стари играчи как се определя рейтинга на отбора ми за даден мач, в смисал как се изчислява ? ако има формула някой да я напише ако може , мерси предварително

#2 Plamo 19.09.2014 14:10
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

Само админа знае как се определя рейтинга в срещите :) Някакъв куп от формули е, но как точно едва ли друг знае, освен евентуално по приближените на админа :)

#3 Removed user 19.09.2014 15:08
Blue stars
37 Posts

Мерси за отговора колега. Че аз се чудих смятам смятам тука мои си начини ама немога да го докарам и реших да попитам.. Моля тогава Админа на играта ако може да каже как се пресмята ако е възможно мисля ,че доста играчи биха искали да знаят как да си го пресмятаме сами и в какви формации да излизаме в мачовете ;) Ще съм му благодарен ако види темата и даде своят коментар.

#4 Plamo 19.09.2014 18:06
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>Бабушки Орли написа:</h3>Мерси за отговора колега. Че аз се чудих смятам смятам тука мои си начини ама
немога да го докарам и реших да попитам.. Моля тогава Админа на играта ако може
да каже как се пресмята ако е възможно мисля ,че доста играчи биха искали да
знаят как да си го пресмятаме сами и в какви формации да излизаме в мачовете
Ще съм му благодарен ако види темата и даде своят коментар.</blockquote>
Забрави, да ти каже как се пресмята :) Ще ти каже, че всеки мениджър сам трябва да стигне до отговора инъче ще ни е много лесно :D (beer)

#5 simvol 19.09.2014 20:51
simvol
418 Posts
Since 06.11.2008

За да ви спестя време, ето моите открития.

Още преди години намерих начин да определям рейтингите не отборите, но приблизително.

Взимаме общият коефициент на отбора си или на онзи, който искаме да изчислим и умножаваме по:

- 12,32-12,40 за слаби и средно силни отбори - до около 3600 рейтинг
- 12,45-12,50 за силни и много силни отбори - (от 4000 рейтинг нагоре).

В общи линии константата е променлива :D в границите на 12,3 до 12,5, според силата на отбора.
Мисля... доста добра представа дава.

Все пак това са изчисления само според общ отборен коефициент, като не се взимат предвид линиите на играчите, поради което е възможно да има 10-20 рейтинг отклонение.

В момента не ми се прави подробно проучване и анализ, за да групирам по-точно рейтинговите групи, и да дам още по-точна информация. Считам, че по тези данни достатъчно добре може да се ориентирате.(beer) (beer) (beer)

#6 Removed user 19.09.2014 21:57
Dirt devils
1785 Posts

» Рейтинг

Рейтингът бива 2 вида:
-"Рейтинг на отбора за тази среща" - активна само за VIP- потребители по време на изиграване на срещата.По време на мач може да пада или да се вдига съответно при вкаран гол или изгонен играч и допуснат гол.Този рейтинг зависи от общите умения на всичките единадесет играча.

-Рейтинг за през всички сезони
Рейтинга се определя спрямо победи, равни, загуби, отбелязани и допуснати голове в мачовете от първенството, а също така и важен фактор за определяне на рейтинга на даден отбор са спечелените от него шампионати или купи.Определя се по следната фомула в началото на новия сезон:
Победа 10 точки, равен 2т., загуба -6т., отбелязан гол 2т., допуснат гол -5т., спечелена титла от първенство 200т., спечелена купа 150т., Лига на шампионите 650т., Купа на Шампиони 400т.

#7 Removed user 20.09.2014 08:11
Blue fire balls
424 Posts

Обшия рейтинг се умножава по 11 ( броя играчи ) прибавя се според агресията % или стойност ( не помня точно колко) , в получения резултат се прибавя 150 ако си домакин.